Відпочинок у карпатах, карпати, хатки Руслани, отдых в карпатах, Hatky Ruslany, Best hotels in Carpathian mountians

presentation tripadvisor 32x32 GREEN-14347-2

A+ R A-

Тільки зареєстровані користувачі можуть додавати повідомлення.

Sasha-UA: Чудові три дні

Доброго дня. Відпочивав в Міжнародній хатці з своєю нареченою на першому поверсі 29-31 серпня 2014. Вечори біля каміну дуже сподобались. Дуже хороший сервіс. Також обігрівачі допомагали швидко прогріти хатку. Ванна, ліжко, вітальня, посуд, білизна - все на дуже хорошому рівні! Часто замовляли їжу в хатку - дуже хороша послуга. 

Єдине, що трішки дивували - це ціни в ресторані. Досить високі навіть по київським міркам. Але готують там смачно та і всі ці плюси в сервісі все ж перекривають цей маленький недолік. 

Також варто відмітити виняткову дружелюбність колективу! Відпочинок був чудовий! Рекомендую відвідати. 

Та і сам скоріше всього ще повернуся! 

P.s. Це моя 3 поїздка в Карпати і безперечно найкраща. 

Понеділок, 01 вересня 2014

Ольга: Огромное спасибо

Огромное спасибо за прекрасно проведенные майские праздники. Все очень понравилось, особенно забота о нас и прекрасная кухня. Домики теплые и очень уютные.  Ваши гости с 02/05/14-04/05/14 из Киева. 

 

Понеділок, 05 травня 2014

vg.salo: медовый месяц (февраль 2014 )

Доброго времени суток!

После венчания наша давняя мечта об отдыхе в Карпатах сбылась) Пани Маричка радушно встретила нас и рекомендовала 4 хатку. После дороги нас встретили вкусными глинтвейном)) Поселение- мгновенно ))  В хатке тепло и очень уютно. Белоснежное "невестино" в мережке и атласных цветах постельное белье, свечи)), камин, улыбаясь языками пламени, весело трещал дровами ))) Мы попали в сказочную страну ))) Элементы интерьера и экстерьера  продуманы до мелочей. Утром нас всегда  ждал прекрасный завтрак от Ирины и Любомиры. Ирина и Любомира большие умнички и мастерицы своего дела))) Рядом подъемник. Накатавшись на лыжах возвращаемся к хатке голодными и усталыми. Ресторан "Донечки" на територии накормит  очень вкусными блюдами гуцульской и канадской кухни. Мы приехали в отель, а уехали от родни. Спасибо, Вам, пани Маричка за все.                 Мартин и Вита. 

Середа, 19 лютого 2014

Анатолій та Аліна: Д-Я-К-У-Є-М-О

Щиро дякуємо за чудовий відпочинок! 
Пані Марія налада максимум комфорту та задоволення.
Ми перебували в "Африканській хаткі" на другому поверсі - це неймовірно затишний, теплий та комфортний будиночок. Інтер'єр - вразив!
Чудовий ресторан, затишна сауна, привітний персонал, ще одна перевага Хатки Руслани.

Понеділок, 06 січня 2014

Юлія та Сергій: Подяка!!!

Висловлюємо щиру подяку за гостинність та надання якісних послуг під час відпочинку:) Ми вдячні за увагу та турботу персоналу, зокрема, за смачні сніданки, чистий будинок, гарну атмосферу:) Зачасту, багато готелів та закладів відпочинку, з так би мовити, з їхнім віком, мають тенденцію до погіршення... Ваш же комплекс - з кожним роком процвітає, стає кращим і ще затишнішими !!! Тут насправді панує гарна енергетика!

Бажаємо усьому персоналу гарного настрою, хороший клієнтів, а комплексу - процвітання!:)

 

Юлія та Сергій, Вінниця!

Неділя, 24 листопада 2013

MikeRenata: Our Stay

We wanted to express our appreciation to Maria and all of the staff for the wonderful visit we had to Hotel Ruslana in September.   The service was friendly and attentive and the menu was both creative and delicious.  We have stayed in many different resorts and must say that both the decor and atmosphere at Ruslana's are exceptional.   We both miss  Ruslana's and the Carpathians and cannot wait to return for another visit.   We have no hesitation in recommending your resort to everyone we meet.

Mike and Renata Wertepny

Ми хотіли б висловити нашу вдячність Марія і весь персонал за прекрасний відвідування у нас був готель Руслана у вересні. Обслуговування було доброзичливим та уважним, і меню було як творчі, так і смачно. Ми зупинялися в багатьох інших курортів і повинен сказати, що і обстановка і атмосфера в Руслани є винятковими. Ми обидва Міс

Неділя, 10 листопада 2013

Ситас: "Хатки Руслани" або моє "відкриття Америки"

 У кожного є своє відкриття Америки. Це зрозуміло, але пояснити все-таки слід. Справа в тому, що засновник цього закладу Руслана Вжесневська народилася в Америці (точніше в Канаді) в сім'ї українських патріотів, які  виховали доньку в дусі любові до своєї прабатьківщини - України. Втім, це не дивно: мама Руслани - відомий в українській діаспорі Канади громадський діяч Ірина Вжесневська. Про це я дізнався з книжок, які на свій подив виявив в чудовій бібліотеці, яка, на мій погляд, є важливою частиною цього готельно-туристичного закладу. Але про це мова має бути окремо.

           "Хатки Руслани" і все, що з ними пов'язано залишилися в моїх приємних споминах і найтепліших почуттях. Сподіваюся передати хоча б частину свого позитивного настрою. Почну з відгуку, який я і мої друзі залишили в гостьовій книзі: "Щиро дякуємо всім причетним до створення цього чудового закладу -- незламній у вірі пані Руслані, розумній і щирій пані Марії, уважній і чутливій панні Ірині і всім, всім тим, хто тут працює. Висловлюємо побажання до влади: всіляко підтримувати всіх українців, хто любить свою "

Вівторок, 03 вересня 2013

Елена Бузницкая: Отдых в Карпатах

А мы были на Новый Год!!! Нам очень понравилось! А еще больше нам понравилась сама хозяйка Руслана и то, как она принимает гостей!)))) Очень вкусно нас кормили в ресторане "Донечки" , я считаю его лучшим в этом регионе!!!!!!

П'ятниця, 21 червня 2013

Alex Sonkin: Відпочинок у "Хатках Руслани" (продовження)

      Особливо бажаємо відмітити чуйність та висловити свою пошану працівникові цього курорта Василю (нажаль, прізвище нам не відомо) - за його бажання оказати всіляку допомогу відпочиваючим,
за його відкритість та щире спілкування з нами, за його дуже цікаву розповідь про місцеві прикраси та місцевий колоріт. Щиро йому дякуємо за той час, що ми мали можливість провести разом.

    З бажанням та надією про повернення у Ворохту на "Хатки Руслани",
    Ганна, Катерина та Олександр.
    22-26 лютого 2013 року.

Середа, 27 лютого 2013

Alex Sonkin: Відпочинок у "Хатках Руслани"

     Кілька слів щодо вражень відпочинку на цьому мальовничому місці...
     Ємоції залишились назабутні: було комфортно, гарно (щодо умов проживання), дуже приємно (щодо спілкування та обслуговування) та неперевершено смачно, якщо згадувати місцеві "сніданки"
(хоча сніданком це можливо назвати лише в першому наближенні - скоріше це два в одному - сніданок та обід - за меню та кількістю :))...
     Щодо самого лижного відпочинку - тут слова не потрібні: хто розуміє, тому не потрібні описи, враження та емоції - поза описом...

     Але основне задоволення складає, безумовно, враження від колоритної місцевої природи та населення, самі лижі - це так званий "бонус" до всьго того, що ти маєш, перебуваючи в цьому місці.
     Особливо бажаємо відмітити чуйність та висловити свою пошану працівникові цього курорта Василю (нажаль, прізвище нам не відомо) - за його бажання оказати всіляку допомогу відпочиваючим,
за його відкритість та щире спілкування з нами, за його дуже цікаву розповідь про місцеві прикраси та місцевий колоріт. Щиро йому дякуємо за той час, що ми мали можливість

Середа, 27 лютого 2013

masha2000: Святкування Нового Року 2013

Вперший раз святкували Новий рік в Карпатах на Хатках Руслани. Лишилось багато класних вражень. Дуже класні та мякі ліжка, красиві хатки, смачна їжа. Дуже хочется приїхати ще раз.
ДЯКУЄМО - Маша та Сергій.

Середа, 02 січня 2013

Teresa: Hatky Ruslany - Best Hotel. Vorokhta, Ukraine, Carpathian Mountains

This past August our group of 9 had the opportunity to spend 3 incredible days at Ruslana's huts. In our 2 week adventure through Ukraine, we all agreed that this was the highlight of our trip. Firstly, Ruslana was a most gracious and accommodating host. She organized activities for our group which could not be replicated through any guide book. From hiking through the Carpathian Mountains, an afternoon at an authentic hutzel sauna with oak leave treatment, to horseback riding, musicians serenading our table at dinner, among other adventures, . Not to mention, THE FOOD.... The 'huts' or houses were comfortable and well appointed with niceties one would expect in an North American hotel. Back to THE FOOD. With 9 of us in our group, our table was laden with culinary treats at every meal. The calibre of food was outstanding, especially being in a rural area, far from the kitchens of Paris. Ruslana, being a trained chef, has personally taught her staff the techniques necessary for gourmet presentation, taste, originality to rival any European kitchen. The delicate flavors of the all organic foods were taste sensations not to be forgotten....The quantity, quality and calibre of our meals only helped to enhance our stay at Ruslana's. Our holiday was magical... the beauty of the moutains, the fresh air, the food, the varied outdoor activities all made for a unique, adventurous and wonderous vacation. Would we return???? In a heartbeat... Maybe next time at Christmas to experience a whole other side of the Carpathians. Thank you to Ruslana and her staff for a beautiful and most memorable expereince in Ukraine.

Понеділок, 24 вересня 2012

sergeyxatky: Святкування Дня Незалежності України

Приїхали з друзями в Карпати, вирішили зупинитись на Хатках Руслани. Що перше вразило - ВЕЛИКИЙ двухповерховий ресторан, в якому дуже-дуже смачна їжа - воно вартує щоб їхати сюди ще і ще раз!
Хатки просто чудо, мякі ліжка зроблені з дерева, є навіть басейн з якого ми не вилазили годинами.
Одними словами це не описаті, треба просто пріїхати і відчути цю атмосферу. працівники так піклувалісь про нас, щоб нам було зручно, що ми аж стали себе почувати як  VIPs.
Обовязково приїдемо наступого разу.
Дуже класно! будо відпочивати на Хатках.
Д Я К У Є М О.

Неділя, 26 серпня 2012

Ostap Mojsiak: Hotel Ruslana - Хатки Руслани

A bed and brekfast with no peer in the Carpathian Mountains of Ukraine.

Unique Hutsul Decor typical of the region can be found in all 7 cottages. From pottery to art to furniture. Its all here. In the restaurant, prepare yourself for a culinary adventure of regional Hutsul Cuisine. All the food is locally sourced from farmers and markets well known to Ruslana and her staff. Our favourites included Varennyky, the Carpathian White Mushrooms, the Hutsul Steak and the Carpathian Mushroom Broth Soup. No matter what you pick on the menu, you will love it.

If you want to relax, there is a private sauna that you can book for your family of for a couple. The adjascent small swimming pool is easily accessible to jump in for a plunge during your sauna. For the kids, there are also two small playgrounds to keep them occupied while you read and relax.

For those interested in a more active holiday, Ruslana and her staff can link you with numerous local Hutsuls, who would be happy to take you on a hike to Hoverla, the highest peak in Ukraine or numerous other day hikes or even outfit you for a multi day hike. Our favorite was a day long Horse Back Riding  Excursion an authentic Hutsul Polonyna, Hutsuls living and working high up in the mountains, for a real Hutsul lunch consisting of home grown meat and "salo" as well as fresh "bryndsia" and "banush" made with freshly drawn milk which you have helped the Hutsul as he milks the cows.

From a price point, everything is VERY reasonable, in fact, I would say you get a huge bang for your buck!!!

I have no hesitations offering a five star rating. You are in good hands here with Ruslana and her staff no matter if you want an active or a relaxing holiday. There is even a library where you can pick out a book.

Четвер, 16 серпня 2012

 

Кількість записів 
Powered by Phoca Guestbook

01.03.2018 - 31.03.2018   sprin icon
ЦІЛА ХАТКА   (2 V.I.P НОМЕРИ)
АБО ЦІЛА ХАТКА ДЛЯ РОДИНИ:
ЦІНА:   4000 ГРН.
            МАКСИМАЛЬНО: 8 Осіб
            8 Сніданків включно
Один V.I.P номер  (ПІВ ХАТКИ):
ЦІНА:   2000 ГРН.
            МАКСИМАЛЬНО: 4 Особи
            4 Сніданків включно
Однокімнатний напів-люкс:
ЦІНА:   1000 ГРН.
            МАКСИМАЛЬНО: 2+1* Особи
            2 Сніданків включно
*Додаткова особа, за яку треба сплатити
            додаткових 200грн.

Діти віком до 3-х років проживання БЕЗКОШТОВНЕ!